تبلیغات
مطالب اینترنتی - خواص عناب خشک
 
مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 9 مهر 1396 :: نویسنده : نویسنده


خواص عناب خشک

خبرگزاری آریا –
فواید عناب,خواص عناب برای پوست
عناب میوه ای است معتدل و مرطوب که از دیزباز از نظر طب سنتی حائز اهمیت بوده است
خواص عناب خشک ، عناب میوه ای است معتدل و مرطوب که از دیزباز از نظر طب سنتی حائز اهمیت بوده است برگ های درخت عناب، كوچك، زیبا، شفاف، ‌متناوب و دندانه دار است. گل های آن كوچك و به رنگ سبز مایل به زرد می باشد. میوه ی عناب به رنگ قرمز و به شكل تخم مرغ و دارای یك هسته است.طعم عناب كمی شیرین است. این میوه قدرت ماهیچه ها و توان بدنی را افزایش می دهد. خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین می برد ، بی خوابی را بی طرف می کند ، حافظه را تقویت کرده ، مفید برای کبد و کلیه هاست .
خواص عناب خشک
1. كسانی كه فشار خون آنها بالاست 50 گرم زرشك + 50 گرم عناب را خوب نرم كرده هستة عنابها را جدا كرده با پودر زرشك مخلوط كرده بعد از هر غذا یك قاشق مرباخوری میل كنند.
2. كسانی كه سردرد یا سرگیجه دارند به مدت 14 روز ، روزی 5 دانه عناب میل كنند.
3. برای درمان كهیر و خارش های پوستی 10 تا 50 عدد عناب (بستگی به سن فرد و شدت بیماری آن دارد) كمی كوبیده در آب جوشانده صاف نموده صبح ناشتا میل شود.
4. آنهایی كه مبتلا به ورم كیسه صفرا می‌باشند عناب را خیس كرده صاف نموده صبح ناشتا میل كنند. (10 دانه در یك استكان آب)
5. كسانی كه كمر درد دارند به مدت 7 روز، روزی ده دانه عناب ابتدا مكیده سپس میل كنند.
6. شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید می‌باشد. طرز تهیه شربت عناب: 200 گرم عناب در یك لیتر آب پخته سپس دانه‌های آن را گرفته با 750 گرم شكر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.
7. خاكستر درخت عناب و سركه را به صورت ضماد می‌‌توان روی جراحت مارگزیده گذاشت.
8. عناب برای سردردهای ناشی از صفرا مفید می‌باشد. طرز تهیه : هلیله زرد + هلیله كابلی + تمر هندی + عناب + بنفشه + سپستان + تخم خیار. از هركدام 5 گرم در یك لیتر آب به مدت 10 دقیقه جوشانده صاف كنید و روزی سه فنجان میل كنید.
9. عناب دفع كنندة بلغم است.
10. زیاده روی در خوردن عناب باعث كم شدن شهوت و غرایز جنسی می‌شود.
11.كسانی كه زخم معده و ورم روده دارند عناب را با هسته سائیده بعد از غذا یك قاشق چای خوری میل كنند.
12. برگ خشك عناب جهت درمان زخم‌های خوره‌ای مفید است بدین صورت كه گرد برگ درخت عناب را روی زخم بپاشید.
فواید عناب,خواص عناب برای پوست
عناب برای سردردهای ناشی از صفرا مفید می‌باشد
13. عناب كاهش دهندة حرارت بدن است.
14. شستشودهنده سلولهای مغزی است.
15. كاهش دهندة چربی خون است.
16. عناب مقوی مغز است.
17. كسانی كه قند دارند روزی 5 دانه عناب بخورند.
18. كسانی كه سنگ كیسه صفرا دارند عرق بیدمشك و عرق كاسنی را از هر كدام 100 گرم و 50 گرم عناب را در آنها خیس نموده سپس صاف كنند روزی 3 بار هر بار 2 قاشق غذا خوری قبل از غذا میل كنند.
19. یك شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + كشمش + خرما از هر كدام 50 گرم در یك لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی 3 فنجان میل شود.
20. عناب برای تصلب شرائین مفید می‌باشد.
21.برای سرعت بخشیدن در ترمیم شكستگی استخوان از ضماد برگ درخت عناب استفاده كنید.
22. كسانی كه زخم روده و اثنی عشر دارند در طول روز 5 دانه عناب آهسته مكیده بعد از اینكه كاملا نرم شد جویده میل كنند.
23. برای درمان خارش پوست 50 عدد عناب را با یك لیوان آب جوشانده صاف كرده، صبح ناشتا با سكنجبین مخلوط نموده میل شود. عناب خشك شده را با عسل مخلوط كرده در محل خارش و كهیر بمالید.
24. از برگ‌های عناب بصورت ضماد می‌توان در محل گزش عقرب گذاشت.
25. هستة عناب خواب‌آور و مخدر است.
فواید عناب,خواص عناب برای پوست
عناب كاهش دهندة حرارت بدن است
مصارف خوراکی عناب
در بریتانیا عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند.
در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار می‌دهند.
در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده می‌شود و در آفریقا از آن کیک درست می‌کنند.
عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.
عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند.
ارزش تغذیه‌ای عناب
این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است. همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌باشد. در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه می‌توانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
طرز استفاده ی عناب
ـ جوشانده عناب: 50 گرم عناب را در یك لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.
ـ جوشانده عناب و جو: 14 دانه عناب را با 25 گرم جو پوست كنده مخلوط كرده و در 2 لیتر آب ریخته و آنقدر بجوشانید تا جو به اصطلاح شكفته شود و 1/5 لیتر آب باقی بماند. این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود. سپس روی آن را بردارید و بنوشید.
ـ خیس كرده عناب: تعداد 20 دانه عناب را با 30 دانه مویز دانه گرفته و 30 دانه سپستان و 17 گرم شاخه گل‌دار بنفشه در نیم لیتر آب خیس كنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف كرده و با 50 گرم شیر خشت و 50 گرم ترنجبین مخلوط كنید تا كاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه كرده و بنوشید.
منبع: jujubeproperties.8n8.ir




لینک منبع

مطلب خواص عناب خشک در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :خواص عناب خشک
http://mofidestan.ir/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%b9%d9%86%d8%a7%d8%a8-%d8%ae%d8%b4%da%a9-2/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر